Podcasting – hvad er det? Hvordan kan den hjælpe mig?

Podcasting er en ny måde at få dit budskab til millioner af mennesker uden at koste dig en arm og et ben. En podcast er en digital mediefil, der bliver fordelt over internettet ved hjælp af syndikerede feeds for afspilningen senere og kan downloades til en bærbar medieafspiller eller computer. Lyttere kan også abonnere på din podcast så den når du registrerer en ny og udgive den på internettet får besked og kan hente det til deres lytteglæde eller et gebyr, hvis du vælger at gå denne rute.

Hvordan kan podcasting hjælpe din virksomhed? Måder er ubegrænsede, så i stedet for at have en blog en million sider lang og kedelig ikke mindre, vi vil fremhæve to af de bedste grunde, efter min mening naturligvis, her. Årsagsnummer 1? Du befinder dig i fuldstændig kontrol! Ingen vil fortælle dig, hvad du skal optage, du styre din lyttere høre, hvor længe stemmer er og hvem der har tilladelse til at lytte til din besked. Årsagsnummer 2? Det er nemt og du kan gøre det gratis! Hvad er bedre end voksende din virksomhed og gør det billigt? Der findes programmer derude, så du kan optage og redigere dine lydfiler gratis ligesom www.audacity.com. Hvis du ønsker at betale for et program kommer de i alle former, størrelser og prisklasser.

For at nå din målgruppe vil du ønsker at gøre nogle forskning for at finde det rette sted at linke dit websted og derefter få det ud til alle de RSS foderautomater, som du kan. Hvis du ikke ved hvad en RSS er, det er okay. En RSS Really Simple Syndication og er hvordan din podcast er syndikerede og fundet af andre på internettet. Mange hjemmesider vil i dag have RSS eller andet sted på dem med et logo eller ikon. Når du klikker på denne lille logo vil du være i stand til at abonnere på feedet og få besked, når der er opdateringer og nyt indhold til rådighed. Det er en nem måde at få opdateringer uden at skulle manuelt at besøge en webside eller blog for at kontrollere for opdateringer eller nyheder.

At have din podcast, forbundet med en RSS-feed vil tillade disse lyttere, der abonnerer på din feed til at blive underrettet automatisk og straks når du har nye oplysninger. Ikke mere sender emails ud til alle individuelt, sparer det dig tid og dermed penge!

Podcasting er endnu en anden bølge af fremtiden. For at komme videre og nå ud til flere mennesker end nogensinde før skal du få fat i dit bord og ride på bølgerne ind i den næste tidsalder af teknologi. Surf’s Up!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *