Iværksættere – kan du slippe ud af College

Unge iværksættere og virksomhedsejere er ofte gange står over for valget af hvilken vej at tage. På den ene side er der de mere konservative rute for opholder sig i college og få en grad. På den anden side har mange blomstrende virksomheder, der tjener flere penge end deres grad nogensinde vil komme til dem. Er college blot en hindring? Eller er det en værdifuld ressource, som bør videreføres for enhver pris. Mange college virksomhedsejere ikke engang klar over de har valget af frafald. Denne indstilling er der kunne være afgørende for succes i deres fremtidige forretning. Hvis du er i skole og er en iværksætter eller virksomhed ejer du skal spørge dig selv dette spørgsmål: bør jeg droppe ud af college?
Svaret på dette spørgsmål ofte kommer i mange former fra mange forskellige mennesker. Jeg var for nylig på en entrepreneurielle konference og havde lejlighed til at drøfte denne sag med mange rige iværksættere. De svar jeg fik fra dem var meget forskellige fra dem, at min familie havde givet mig. På den ene side var jeg at vide at college er kun nyttigt, hvis du får noget ud af det, og at hvis jeg var alvorlig mine virksomheder bør prioriteres højere end skolegang. Fra familiens side jeg var at vide, at bo i skole uanset hvad, sætte skolegang i spidsen – der vil altid være tid til business og vil det være godt at have en sikker backup. Begge af disse svar har deres fortjenester, men som man har ret?. Det blev klart for mig, at det var min beslutning-ikke de andre velhavende iværksættere, og ikke din familie.
Hvorfor er du i college?
Dette spørgsmål er det grundlæggende element i beslutningen om at droppe ud af college. Iværksættere skal finde ud af virkeligheden i hvorfor de er i college før du foretager en beslutning om at droppe ud. Nogle virksomhedsejere er i college, fordi deres forældre fortalte dem at gå der, eller fordi de ikke var klar over de havde valget. Andre unge iværksættere er i skole fordi de finde oplysninger, værdifuld og ønsker at fortsætte læring, mens de udvide deres forretning. Endnu mere stadig havde barndommens drømme om en dag at være en ingeniør eller arkitekt og ønsker at følge op med deres tidlige idealer. Du skal besvare dette spørgsmål, sandfærdigt og ærligt hvis du vil foretage et valg om kører din virksomhed på fuldtid eller opholder sig i college.
Hvorfor vil du falde ud?
Det er meget vigtigt at forstå, præcis hvorfor du ønsker at droppe. Mange virksomhedsejere og iværksættere har meget forskellige grunde til at droppe af college og det er afgørende at du forstår din. Jeg har ofte fielded dette spørgsmål i samtalen, og mange gange en ung iværksætter vil ønsker at droppe ud af college på ren spekulation. Det er aldrig en god idé uden en solid forretningsplan. Jeg anbefaler, at have en solid forretningsplan samt nogle sikkerhedskopier i mindst og nogle planer for fortsat læring af business-færdigheder. Frafald er en risikabel beslutning – iværksættere vil forstå og nemt acceptere dette faktum. Forståelse og accept af risiko er en del af at blive iværksætter og starte nye virksomheder. Jeg har også talt med mange iværksættere, der allerede har millioner dollar plus indkomst, og tænker på droppe for at fokusere mere på deres forretning. Denne instans præsenterer en helt nyt sæt af spørgsmål. Uanset hvad din argumentation Sørg for!
at du forstår og forskning din position.
Her er hemmeligheden til at gøre beslutningen om
Det hele kommer til at afbalancere de to sider af argumentet. Hvis du har fundet ud af begge dine grunde til at være i college og dine grunde til at droppe og starte en virksomhed, kan du nemt tage en beslutning. Tricket er at se på en liste over begge sider: dine grunde til at være i college og dine grunde til at gå ud og blive iværksætter. Hvis begge sider har grunde der ikke er din egen, eller der er tvivl om i dem, vil du højst sandsynligt vælge anden siden. Her er et eksempel situation, kig på de to lister og beslutte, hvad eleven skal gøre.
Studerende A – årsager til ophold i College:
-Mine forældre betaler for det, og de ville vende hvis jeg forlod
-Alle jeg kender, er i college, det ville være mærkeligt at forlade.
-En vis grad kan give mig nogle sikkerhed senere.
Studerende A – årsager til Drop ud og forfølge Business
-Jeg har en solid virksomhed planlægger og har arbejdet på det i flere måneder
-Min indkomst er næsten halvdelen af mine forældre allerede
-At have mere tid til at arbejde på business ville lade mig udvide hurtigere
Jeg synes det er ret klart i denne opsætning, at vi har en iværksætter på hjerte. Der er tvivl i ræsonnementet bag college, og han tvivler også på at han selv skal sikkerhed af en grad. Den anden liste er langt mere dybtgående og visse. Denne studerende kender han vil blive en succes som iværksætter og han kun ønsker at bygge sin virksomhed mere. Der er sikkerhed og forståelse i sin tone. Med denne situation forekommer det meget sandsynligt, at studerende ville være langt bedre tjent med at droppe ud af college og forfølge sine forretningsmæssige mål.
Sagen er næsten aldrig som cut og tør som den ovenstående situation, de fleste unge forretningsfolk har langt mere komplicerede opsætninger. Selv med komplikationer er slutresultatet altid det samme. Følg den sti, du er sikker på i dit hjerte. Hvis du er en iværksætter i den rigtige position, så du ved præcis hvorfor du ønsker at droppe og at det vil være bedre for dig. Eller vil du vide, at opholder sig i kollegium vil lære dig mere om business og lad du vokse hurtigere ud af college. Jeg vil efterlade dig med en sidste ting.
Lyt til dine egne tanker, og vælge den vej, som du ved er bedre for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *